Den 37-årige sanger-og-skuespiller portrætterer den sene musiklegende i den nye biofilm – som foregår under sangerens første rejse til Amerika i 1971 – og skønt Bowies søn har distanceret familien fra projektet og insisteret på, at de ikke ville ‘ For at give instruktør Gabriel Range rettighederne til at bruge sin musik i filmen insisterede Johnny på, at det ikke betyder noget.

Han sagde: ”Gabriel søgte fra starten ikke tilladelse til ejendommen eller sangernes rettigheder.

”Ingen er interesseret i, at jeg synger David Bowie-sange, ligesom jeg ikke er interesseret i, at Rami Malik synger dronningssange.

REKLAME
”Hvad angår manglen på familiens tilladelse, føler jeg, at det er blevet udvist.

“Vi elsker alle Bowie, men filmen blev lavet uafhængigt, og jeg tror, ​​det er en historiefortællers ret til at gøre det.”

Johnny indrømmede, at han oprindeligt var bekymret for, at rollen ville være en “forgiftet bæger” og var tilbageholdende med at underskrive, fordi han ikke ønskede at se en fortyndet historie på den måde, han så på første hånd, hvordan dronningens biografi ‘Bohemian Rhapsody’ ændrede sig over tid.

Han fortalte magasinet The Times: ”Jeg er ikke interesseret i musikbiografier, fordi de skaber et skuespil omkring en, der allerede er et skuespil.

”Jeg var blevet castet som Roger Taylor i Queen-filmen, og da det gik fra Sacha Baron Cohen til Ben Whishaw, der spillede Freddie, skiftede manuskriptet til noget mere homogeniseret og mindre interessant, indtil jeg til sidst trak mig ud.
”Så jeg var tilbageholdende med at spille Bowie. Det virkede som en forgiftet bæger. ”

Men skuespilleren ændrede sig i sidste ende og er taknemmelig for, at filmen var en uafhængig film, der gjorde det muligt for instruktøren at udforske Davids bror Terrys psykiske sygdom og foreslå, at ‘Aladdin Sane’ hitmakerens egne multiple personas var en reaktion på hans egen frygt for også at udvikle sig. skizofreni.

Han sagde: ”Hvis dette var en film med større budget, ville et studie sandsynligvis bede dig om at tage de ting ud.

REKLAME
“Det skete med dronningsfilmen, hvorfor den endte med sin manipulerede, følelsesmæssige finale.”