Den nyligt pensionerede R & B-stjerne Teyana Taylor har afsløret sit eget produktionsstudie for at pleje kollegernes kunstneres arbejde.

The Lose Each Other hitmaker, der besluttede at kalde det stoppede som sanger i sidste måned efter hendes manglende Grammys-anerkendelse, har de seneste år opbygget sit CV som musikvideoinstruktør, og nu ønsker hun at videreudvikle sine færdigheder bag kamera via hendes helt kvindelige firma, kaldet The Aunties, medstifter med sin ven Courtney Gilbert.

Gennem firmaet har parret lanceret en ny kreativ forbindelse, der hedder Aunties 360.

REKLAME
Deling af nyhederne i et nytårsindlæg på Instagram, som blev mærket med placeringen, da Atlanta, Georgien, Teyana erklærede: “Vi, The Aunties er stolte over at kunne annoncere, Aunties 360, et 5 hektar stort parti, der inkluderer produktion, dans, optagelse, propstudier, udstyr og 360 grønne rum til reklamer! ”

Hun forklarede: “Tanterne er mere end bare et søsterskab, men vi plejer kunstner som os selv, kunstner, der visualiserer det usynlige, rører ved det uberørbare og prøver, hvad de fleste anser for utænkelige.”

Teyana bemærkede også, at tanterne “repræsenterer mulighed, for de bedste af de bedste havde mulighed for at starte” og afsluttede med at ønske sine tilhængere et godt nytår.

REKLAME
Teyana, der er gift med basketballstjernen Iman Shumpert, blev bifaldt af kammerater, herunder skuespillerinden Taraji P. Henson, der kommenterede: “Så stolt af dig !!!!”, mens Gabrielle Union gentog den samme stemning og tilføjede: “Dette er ENORM !!!! Så stolt af dig!!!”