Countrymusik-rapperen Lil Nas X sigter mod at ændre verden til det bedre med sin nye billedbog til børn ved at opmuntre børn og deres familier til at fejre individualitet.

Old Town Road-hitmakeren, der kom ud som en homoseksuel mand i 2019, indrømmede, at han ikke rigtig havde nogen, der kæmpede for hans forskelle eller seksualitet, da han voksede op, så han var fast besluttet på at vise opmuntring til læsere af hans alfabetbog C Is For Country .

Lil Nas X beskrev beskeden fra sin offentliggørelse og fortalte det amerikanske morgenmadsprogram I dag ønsker han, at unge skal føle sig bemyndigede til “virkelig at gøre hvad du vil og være den, du vil være, men virkelig”.

REKLAME
”Jeg ved mange gange, at vi hører det vokse op, men folk mener det ikke rigtig,” forklarede han.
“Det er som: ‘Vær den, du vil have, men vær den, jeg vil have dig til at være’,” fortsatte han.

Lil Nas X erklærede, at han manglede den slags støtte som barn, og proklamerede: “Det er hvad jeg håber at ændre (for fremtidige generationer).”

Rapperen bemærkede også, at han stadig er på sin rejse med selvaccept: “Jeg føler, at jeg stadig er på den vej, jeg bliver bare mere af mig selv hver dag og prøver at være åben om, hvem jeg er, eller hvem jeg bliver … og vær bare autentisk med det, “delte han.

REKLAME
C Is For Country indeholder illustrationer af Theodore Taylor III og fås nu gennem Random House Children’s Books.